Lei en Toastmaster

TOASTMASTER -  Cato Thorsen

Fantastisk stemning!

Med over 30 års erfaring som musiker i ulike konstellasjoner, har jeg opptrådt både som soloartist, i band og som trubadur. De siste ti årene har jeg også dyrket min rolle som toastmaster, og kombinasjonen av musiker og toastmaster har vist seg å være svært vellykket. Jeg tar ansvar for å skape den perfekte stemningen under hele bryllupsmiddagen, og sørger for en jevn overgang mellom trubadurinnslag og DJ-sett når festen virkelig skal ta av.

TOASTMASTER -  Mr. Reine

Allsidig og erfaren!

Med mange års erfaring som showmann, sanger, entertainer og toastmaster, leverer Per Ivar Reine proffe arrangement. Som Toastmaster søreger han for morsomme historier, musikalske innslag og kan også lose arrangementet i mål som DJ. Her får dere ett gjennomført og allsidig arrangement fra A til Å. Let me entertain you!

TOASTMASTER -  Steinar Thelen

Magisk bryllup!

Gjør ditt bryllup til en uforglemmelig opplevelse!
Toastmaster og magi i samme person.
"Jeg bidrar med magiske innslag for hele forsamlingen. Gjestene slapper av, har det gøy og praten går. Den perfekte ice-breaker!
Brudeparet skal kunne slappe av og nyte den store dagen. Jeg tar godt vare på gjestene og serverer nærmagi mens brudeparet er til fotografering.
I tillegg kan jeg servere magiske innslag under middagen og til kaffen. Jeg har også god erfaring som toasmaster, og kan lose gjestene gjennom bryllupsfesten. 
Ser frem til å lage en
magisk dag sammen med dere!"

Noen fornøyde kunder: